Pinpu Webdesign

  • Website ontwerp
  • Website onderhoud
  • Website beheer
  • Logo
  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Huisstijl
  • Domein registratie
  • Domein beheer 


Uw wens is ons ontwerp!


Websites

In China kent men een mooi spreekwoord dat luidt: "zelfs een weg van duizendkilometer begint met één enkele stap". In het Nederlands zouden we zeggen "alle begin is moeilijk". Wat heeft dit te maken met Pinpu zult u zich afvragen? Pinpu is jong en heeft geen grote website-portefeuille. De eerste stap is echter gezet met de website van China Body!

Verder zijn er nog wat conceptontwerpen die nog niet "live" zijn. Belangrijk is dat Pinpu de eerste stap heeft gezet in de spreekwoordelijke weg van duizendkilometer. Samen met u zetten we graag de volgende stap!

China Body is gevestigd aan de Nieuwe Langendijk te Delft. Hier heeft Pinpu het volledige ontwerp verzorgd en beheert de website. Neemt u gerust een kijkje om een indruk te krijgen van wat mogelijk is: www.chinabody.nl.

China Body is dé Beauty Studio voor de bewuste vrouw in Delft en omstreken en is onder andere gespecialiseerd is gelnagellak, gel- en acrylnagels, nail art, schoonheidsbehandelingen, manicure & pedicures, hand- en voetmassages, hoofd- en nekmassages en professionele Chinese kruiden- en lichaamsmassages (Tuina en Sport). Als specialiteit heeft China Body een techniek die Ba Huo Guan heet, misschien beter bekend als Chinese Cupping.

Nog een voorbeeld is de website van de Fotoclub van Unilever. Klik hier om naar de website van Fotoclub URDV te gaan.

De personeelsvereniging van Unilever R&D Vlaardingen heeft een fotoclub als onderafdeling, Fotoclub URDV genaamd. De fotoclub bestaat uit leden die fotografie als hobby hebben. Het niveau strekt zich uit van beginner tot bijna professioneel. De gemeenschappelijke factor is plezier in fotografie en het opdoen van nieuwe ideeën van deze boeiende hobby.

Jai Wang Chinees- Indisch specialiteiten wok restaurant. 

Jia Wang is een Chinees- Indische specialiteiten wok restaurant. Het restaurant heeft plaats voor 100 gasten. Jia Wang is gespecialiseerd in Chinese- en Indische gerechten, maar u kunt er ook terecht voor lekkere wokgerechten, grill, teppanyaki en Sichuan. www.jiawang.nl.

Hier kan uw website komen te staan. Neem gerust contact op.